Există mai multe moduri de a câștiga Skin Points

 • Cumpărând din magazinul nostru

  10 Skin Points pentru fiecare euro cheltuit

 • Dacă vă înscrieți pentru prima dată în program

  100 de Skin Points de bun venit

 • Dacă aduceți un prieten să efectueze prima sa achiziție

  250 Skin Points

 • Dacă ne urmăriți pe Instagram

  50 Skin Points

 • Și, în sfârșit, la mulți ani.

  Nu uitați să introduceți data de naștere, vom fi bucuroși să vă oferim un cadou special de ziua dumneavoastră!

Răscumpărați punctele Skin Points

Bineînțeles că puteți răscumpăra Skin Points sub formă de vouchere

 • 5 € reducere

  1200 de puncte

 • 12 € reducere

  2400 de puncte

 • 18 € reducere

  3600 de puncte

 • 27 € reducere

  5000 de puncte

SKIN LEVELS

Dacă atingeți anumite niveluri de puncte, puteți debloca nivelul Skin și puteți avea acces la numeroase beneficii, reduceri și oferte concepute special pentru dvs

 • SILVER SKIN

  De 0 la 1499 Skin Points

  • 10 SKIN POINTS pentru fiecare € cheltuit
  • Reduceri pe baza punctelor acumulate
  • Premiu pentru ziua de naștere
 • GOLD SKIN

  De la 1500 la 3999 Skin Points

  • 11 SKIN POINTS pentru fiecare € cheltuit
  • Reduceri în funcție de punctele acumulate
  • Premiu pentru ziua de naștere
  • 1 Produs gratuit
  • Un voucher de 15% reducere
 • PLATINUM SKIN

  Peste 4000 Skin Points

  • 13 SKIN POINTS pentru fiecare € cheltuit
  • Reduceri în funcție de punctele acumulate
  • Premiu pentru ziua de naștere
  • 2 Produse gratuite
  • Un voucher de 20% reducere
  • 1 ședință cu SKIN COACH

FAQs

CUM SĂ VĂ ÎNSCRIEȚI ÎN PROGRAM?

Înscrierea este simplă. Trebuie doar să vă creați un cont făcând clic aici și să introduceți numele, prenumele, adresa de e-mail și parola. Înscrierea este complet gratuită și veți primi automat un e-mail de confirmare inițială și un al doilea e-mail cu punctele pe care le-ați acumulat în urma înscrierii. Dacă aveți deja un cont, faceți deja parte din programul nostru de loialitate: conectați-vă și începeți să adunați puncte!

CARE SUNT BENEFICIILE?

Programul nostru de loialitate are un sistem organizat pe etape care permite membrilor să câștige mai multe puncte și premii în funcție de numărul de produse achiziționate de pe site-ul nostru. Membrii primesc puncte pentru fiecare 1 euro cheltuit, pe care le pot folosi pentru comenzi viitoare.
SKIN POINTS pot fi, de asemenea, câștigate prin invitarea prietenilor să facă prima lor comandă, prin urmărirea noastră pe Instagram, prin abonarea la newsletter-ul nostru și, de asemenea, se acordă puncte bonus pentru ziua de naștere.Puteți vedea lista completă de beneficii pe pagina noastră de premii aici.

VOI PRIMI SKIN POINTS PENTRU CUMPĂRĂTURILE EFECTUATE ÎNAINTE DE CREAREA CONTULUI MEU DE FIDELITATE?

Puteți primi SKIN POINTS doar pentru cumpărăturile efectuate după ce v-ați creat un cont de fidelitate. Vă rugăm să vă asigurați că vă creați un cont înainte de a plasa o comandă pentru a primi puncte.

ÎNCEPEREA ACUMULĂRII DE PUNCTE ARE UN COST?

Înregistrarea este gratuită, iar acumularea de SKIN POINTS nu vă va costa niciodată nimic.

CUM POT SĂ ÎMI RĂSCUMPĂR SKIN POINTS ACUMULATE?

Vizitați pagina de răscumpărare a punctelor pentru a vedea toate opțiunile disponibile și faceți clic pe butonul „Răscumpărare” pentru a obține premiul ales.

CÂT VALOREAZĂ PUNCTELE?

De îndată ce vă înscrieți în programul de loialitate, fiecare € cheltuit corespunde unui număr de 10 SKIN POINTS (Prețul comenzii în moneda magazinului, după reduceri, dar înainte de transport, taxe, impozite). De exemplu, dacă cheltuiți 50 €, veți câștiga 500 SKIN POINTS.

Atunci când treceți la SKIN LEVEL Platinum, câștigați puncte într-un ritm de 2 ori mai rapid. De exemplu, dacă cheltuiți 50 €, veți câștiga 1.000 de SKIN POINTS.

VOI PUTEA SĂ ÎMI RĂSCUMPĂR PUNCTELE/PREMIILE ÎNTR-UN MAGAZIN FIZIC?

În acest moment, nu este posibil să acumulați sau să aplicați SKIN POINTS pentru cumpărăturile efectuate în magazinele fizice.

CUM SE DETERMINĂ PROPRIUL SKIN LEVEL?

Pentru a ajunge la un nivel SKIN LEVEL:Dacă sunteți Silver SKIN, va trebui să ajungeți la 1000 de SKIN POINTS pentru a deveni membru Gold SKIN.Dacă sunteți Gold SKIN, va trebui să cheltuiți 4000 de SKIN POINTS pentru a deveni membru Platinum SKIN.

Odată ce ați atins acest nivel, veți fi notificat prin e-mail și veți avea acces la beneficiile acelui SKIN LEVEL. Pe măsură ce progresați prin SKIN LEVEL, veți păstra toate beneficiile SKIN LEVEL anterior.

CUM ȘTIU CĂRUI SKIN LEVEL APARȚIN ÎN PREZENT?

Atunci când vă conectați la program (prin intermediul ferestrei pop-up „Program de loialitate” din stânga jos), pe pagina de start este afișate SKIN LEVEL actual și beneficiile dvs.

DE CE NU AM CÂȘTIGAT NICIUN PUNCT CU ACHIZIȚIA MEA?

Vă rugăm să verificați dacă sunteți conectat la contul dvs. Înainte de a face cumpărături, trebuie să fiți conectat pentru a câștiga SKIN POINTS. De asemenea, nu veți primi SKIN POINTS dacă achiziția dvs. este returnată, rambursată, parțial rambursată sau anulată din orice motiv.

AR FI TREBUIT SĂ CÂȘTIG SKIN POINTS PENTRU O ACHIZIȚIE, DAR NU AM VĂZUT NICIO MODIFICARE ÎN SOLDUL MEU. MI-AU FOST ATRIBUITE PUNCTELE?

Dacă credeți că ați câștigat SKIN POINTS, dar nu sunt vizibile în contul dvs., puteți încerca să rezolvați problema cu ajutorul următoarelor sfaturi:

 1. Încercați să vă actualizați browserul.
 2. Încercați să vă deconectați și să vă conectați din nou la contul dvs.
 3. Verificați în secțiunea „Activitățile dvs.” din Programul de fidelizare dacă au fost adăugate puncte fără știrea dvs.

Dacă considerați că soldul punctelor dvs. nu este în continuare corect, puteți contacta serviciul nostru pentru clienți.

AM RECOMANDAT PRODUSELE MAI MULTOR PRIETENI, DAR NU AM PRIMIT NICIUN PUNCT PENTRU ASTA

Pentru a putea acumula puncte, prietenii recomandați trebuie să fie clienți pentru prima dată, iar recomandarea trebuie să fie inițiată prin programul nostru, folosind link-ul de recomandare din secțiunea dedicată.Punctele SKIN POINTS vor fi adăugate în contul dvs. imediat ce prietenul dvs. face prima achiziție pe site-ul nostru.Veți primi apoi un e-mail prin care veți fi informat că unul dintre prietenii dvs. a făcut o achiziție folosind codul dvs.

CUM POT PRIMI CADOUL PENTRU ZIUA MEA DE NAȘTERE?

Adăugați data zilei dvs. de naștere în secțiunea „Cum să câștigați SKIN POINTS” de pe pagina programului nostru de loialitate. De ziua dvs. de naștere vă vom trimite cadoul special prin e-mail.

AM INTRODUS DATA ZILEI MELE DE NAȘTERE, DAR NU AM PRIMIT NICIUN PREMIU

Pentru a primi premiul de ziua dvs. de naștere, trebuie să vă înregistrați data nașterii cu cel puțin 30 de zile înainte.

CUM ÎMI POT FOLOSI SKIN POINTS?

Punctele dvs. SKIN POINTS pot fi folosite în timpul procesului de plată. Înainte de a trece la casă, asigurați-vă că sunteți conectat la contul dvs.