Sustenabilitatea

    

 

THE SKINCARE THAT CARES 

Brandul nostru este fondat pe visul de a crea produse cosmetice de înaltă calitate la un preț nu numai corect, ci și echitabil. Vrem să fie la prețuri accesibile pentru că noi credem că îngrijirea pielii este dreptul tuturor! Dar poate un preț să fie cu adevărat corect dacă nu ia în considerare costul pentru planetă? Nu. De aceea, ne simțim responsabili, ca marcă, să limităm impactul produselor noastre și să fim transparenți în această privință. În calitate de clienți, dorim să putem face alegeri în cunoștință de cauză care să ne facă să ne simțim bine. Vom face tot ce putem, dar suntem conștienți că este o călătorie. Nu vom avea întotdeauna soluția perfectă, dar asta nu ne va împiedica să împărtășim această călătorie cu cea mai mare sinceritate. Dacă promisiunea noastră ca brand este de a vă oferi rezultate reale, de ce ar trebui să fie diferit în ceea ce privește sustenabilitatea? Ne place să avem GRIJĂ de ceea ce iubim, așa că ne pasă de ÎNGRIJIREA planetei la fel de mult cum ne pasă de ÎNGRIJIREA pielii dumneavoastră.

 

ÎNGRIJIREA MEDIULUI ÎNCONJURĂTOR

DESCOPERĂ MAI MULT

Nu am adoptat niciun sistem de preluare și reutilizare a ambalajelor noastre - asta depinde de dumneavoastră! De fapt, conform cercetărilor noastre, impactul recuperării, transportului suplimentar și igienizării sticlelor depășește cu mult impactul depozitării sticlei în coșul de reciclare de acasă!

 

AFLAȚI CUM SĂ RECICLAȚI CORECT AMBALAJELE NOASTRE


DNA-UL PRODUSELOR SKINLABO

Iubim animalele și suntem extrem de CRUELTY FREE: nu testăm și nu vom testa niciodată pe animale!

 

Nu facem compromisuri în ceea ce credem.
Toate produsele SkinLabo sunt concepute cu o abordare de tipul "mai puțin este mai bine", au o formulă curată cu cel puțin 90% ingrediente de origine naturală și sunt Vegan Friendly. Acestea sunt testate, nu conțin Nichel și respectă o listă neagră strictă de ingrediente care nu vor fi niciodată incluse în formulările noastre.

 

 

și ne reformulăm în mod constant produsele pentru a le îmbunătăți impactul asupra mediului.

 

NGRIJIREA PERSOANELOR

Visăm să facem o diferență pentru oameni. Visăm să fim accesibili. Ne străduim să ne menținem prețurile corecte și rezonabile, ca o chestiune de principiu.

Visăm, de asemenea, că toată lumea poate, fără bariere de niciun fel, să aibă grijă de ea însăși și ne dorim ca toată lumea să se simtă reprezentată pe site-ul nostru și pe canalele noastre social.

Vrem să continuăm să construim în această direcție și avem planuri mari...Rămâneți conectați și ajutați-ne să ne îmbunătățim!

SPUNE-NE GÂNDURILE TALE

 SMART CHARITY

SUSȚINEM DOAR CAUZELE ÎN CARE CREDEM ȘI CU CARE ÎMPĂRTĂȘIM VALORILE.

DESCOPERĂ MAI MULT

AVEM GRIJĂ SĂ VĂ ÎMPĂRTĂȘIM PARCURSUL NOSTRU CU TINE!

AȚI VREA SĂ FACEȚI ALEGERI MAI BINE INFORMATE? CONTACTAȚI-NE LA SUSTAINABILITY@SKINLABO.COM