METODE DE PLATĂ

Metode de plată

Pe Skinlabo.com puteți alege dintre mai multe metode de plată, toate 100% sigure.

Card de credit
Dacă alegeți Cardul de credit ca metodă de plată, puteți plăti cu toate cardurile care au sigla Visa și MasterCard. Skinlabo.com acceptă, de asemenea, carduri de credit reîncărcabile și carduri de debit Maestro și Visa Electron.

Fiecare achiziție se face în condiții de maximă siguranță.

NB: Skinlabo nu poate cunoaște în niciun moment în timpul procedurii de cumpărare informațiile legate de cardul de credit al cumpărătorului, care sunt transmise printr-o conexiune protejată direct pe site-ul băncii care gestionează tranzacția. Nici un fișier de calculator al Skinlabo nu va stoca astfel de date. Faza noastră este informată doar de către bancă despre rezultatul plății.

Paypal (cont sau card)


Puteți alege PayPal ca metodă de plată în coșul de cumpărături. După ce comanda este confirmată, se va deschide pagina de autentificare PayPal pentru a accesa contul dvs. și a finaliza plata. Dacă nu aveți încă un cont PayPal, vă puteți crea unul din pagina de autentificare PayPal, înainte de a finaliza comanda.

PLATA LA LIVRARE


Serviciul de plată la livrare (ramburs la livrare) costă 14,83 LEI, TVA inclus. Va trebui să aveți la dispoziție suma exactă a comenzii dumneavoastră în numerar la livrare. Curierul nu acceptă cecuri și, adesea, nu poate da rest.


Este posibil să plătiți prin transfer bancar?
Ne pare rău, dar pentru a accelera procesarea comenzilor către clienții finali, am decis să excludem această metodă de plată.